Acció Social03/02/2020

“La Cartera” solidària de Granollers

Tarda agradable durant la qual els assistents van gaudir de l'humor de "Gregori 4 Estacions" sense deixar de sensibilitzar-se amb les persones més desfavorides de la societat.

L’obra de teatre “La Cartera” va ser interpretada ahir pel grup de teatre “Gregori 4 Estacions” al Teatre Auditori de Bellavista.

La comèdia és de l’actor protagonista José Domene que a l’obra interpreta Fulgencio. Un home gran adinerat a qui tots se li acosten per diners, però de forma casual es troba amb una cartera (Paula), amb qui estableix confiança i creix en un sentiment d’amor d’ell cap a ella i un sentiment de dolçor, no amor, però si de delicadesa i comprensió d’ella cap a ell. L’obra té un sentit còmic i sorprèn el públic amb un gir final.

En finalitzar l’obra Mn. Pepe Baena va agrair l’assistència de públic, que amb la seva aportació a l’entrada a l’espectacle fan la seva col·laboració amb Càritas perquè puguem seguir estant a la banda de les persones que més ho necessiten.

Els assistents van viure una tarda agradable, durant la qual van gaudir de l’humor de “Gregori 4 Estacions” sense deixar de sensibilitzar-se amb les persones més desfavorides de la societat.