Acció Social04/03/2021

La incorporació de voluntaris a l’Ametlla del Vallès fa possible que Càritas continuï ajudant

L'increment del nombre de persones ateses va requerir de més voluntaris per poder atendre les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables.

La quinzena de persones voluntàries de Càritas Parroquial de Sant Genís aquest 2020 han viscut com la covid ha afectat d´una manera considerable alguns ciutadans del poble.

A principis del 2020 Càritas atenia a l’Ametlla del Vallès 35 famílies i un total de 91 persones de les quals 60 eren adults, 7 adolescents, 20 nens i 4 lactants. Durant l´any, amb diverses altes i baixes, s’ha atès a 73 famílies i un total de 198 persones de les quals 136 son adultes, 27 adolescents, 31 nens i 4 lactants.

Aquest important increment del nombre de persones ateses va requerir de més voluntaris per poder atendre les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables: fer recollida d´aliments a botigues i supermercats propers, preparar lots, etc. Gràcies a la incorporació d’aquests nous voluntaris Càritas ha pogut ajudar qui més ho necessita. No obstant, tota aquella persones que disposi d´una mica de temps per a dedicar-lo a una causa social i altruista, podeu contactar amb Càritas per ajudar a ajudar. A l’Ametlla del Vallès Càritas atén els dijous a la tarda de les 16h a les 20h al local del costat de l’Església de Sant Genís.

Aquelles persones que no tenen disponibilitat per fer voluntariat, poden col·laborar amb Càritas de moltes altres maneres, cada gest compta.