Acció Social08/10/2024

Ampliació del Santuari del Remei per a famílies en situació de vulnerabilitat

Càritas Caldes, de la Parròquia de Santa Maria de Caldes de Montbui, amplia la Llar del Remei de Caldes de Montbui, un projecte d’habitatge social i assequible

El projecte d’habitatge social al Santuari del Remei, neix davant la necessitat d’oferir un habitatge digne a les persones o famílies que es troben en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió residencial.

El projecte té com a objectiu allotjar a aquelles famílies en situació de vulnerabilitat fins que hagin assolit l’autonomia per sortir-ne en condicions, afavorint els processos de desenvolupament personals i familiars, generant les eines necessàries per fomentar l’autonomia i la inclusió social, així com l’exercici dels drets fonamentals. El desenvolupament del projecte parteix d’un acompanyament per posar a la persona en el centre de la intervenció, fent-la partícip del seu procés.

L’ampliació de la llar aprofitarà l’espai ja existent a la part inferior de l’edifici per crear un nou habitatge social independent amb capacitat per a dues persones soles o dues famílies monoparentals.

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, col·labora amb Càritas per tal de poder desenvolupar el projecte.

El desenvolupament del projecte es dur a terme per un equip de persones voluntàries de Càritas que, juntament amb un tècnic i el suport de les professionals de l’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, acompanyen el procés de les famílies per tal de millorar la seva situació.

DESCARREGAR NOTÍCIA

DESCARREGAR FOTO

 

Ajuda’ns a ajudar

 

Contingut relacionat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible