Entitats amb Cor04/02/2021

Cansaladers de Terrassa i Matadepera donen 1320 litres de llet a Càritas

Els empresaris mantenen el seu compromís modificant el producte i la col·laboració.

5 cansaladers de Terrassa i 2 de Matadepera han creat botifarres especials que han venut durant els mesos de desembre i gener a benefici de Càritas. Cada cansaladeria oferia un tipus diferent i per cada quilo de botifarra han donat 6 tetrabrics de llet al rebost de Càritas Terrassa.

La iniciativa dels empresaris ha agradat molt al paladar dels veïns que han pogut provar totes les varietats elaborades. Amb aquesta acció realitzada durant els mesos de desembre i gener, han pogut donar més de 1.000 litres de llet al mes.

Els cansaladers, conscients de la situació que continuen vivint les persones més vulnerables volen mantenir el seu compromís amb l’entitat.

Amb motiu de la celebració de dijous gras, dia en què tradicionalment mengem botifarra, sobretot la botifarra d’ou, els cansaladers col·laboraran amb un donatiu d’ous per tal de col·laborar amb les necessitats bàsiques de les famílies que ho necessiten.

El compromís de tots és essencial per poder seguir ajudant a les persones més vulnerables i garantir els seus drets. L’acció de les Empreses i Entitats amb Cor se suma a la col·laboració de tots els voluntaris i les persones que de forma individual posen el seu granet de sorra en un moment en què cada gest compta.